Ny promotor för FIM X-Trial World Championship

ESDEUX (S2) – Bernard Estripeau ny promotor från 2022

Efter att 2Play tog över som promotor från 2017 har inomhusserien genomgått en hel del förändringar men inte riktigt tagit den riktning FIM önskat så efter den två deltävlingar långa säsongen 2021 är kontraktet avslutat och en ny promotor tar plats.

Bernard har arrangerat indoor sedan 1983 med franska Toulouse som utgångspunkt och har stått bakom nästan 350 tävlingar sedan dess, ofta som arrangör och banbyggare av deltävlingar i X-Trial VM. Det nytecknade avtalet gäller 2022-2026 men ännu är inga detaljer släppta om årets deltävlingar, hemsida eller vart vi nordbor kommer kunna se dom.

Källa/Bild: https://www.fim-moto.com/en/news/news-detail/article/esdeux-new-promoter-of-the-fim-x-trial

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.