Påminnelse från Trialsektionen

Trialsektionen letar inför 2022 efter fler ideellt engagerade ledare som vill göra sporten ännu bättre. Är du en av dem?

Du behöver inte kunna sporten, utan det är din ledarskapsförmåga och intresse för utveckling som vi söker! Som engagerad i trialsektionen arbetar du på övergripande nivå inom förbundet med att utveckla sporten och stötta föreningar och funktionärer i deras uppdrag på olika sätt. Det ingår även kontakt med förare och sponsorer. I uppdraget ingår projektledning och verksamhetsutveckling, arbete med regler och mästerskapsarrangemang. 

Som ledamot i trialsektionen förväntas du arbeta med sporten på en strategisk och övergripande nivå där du verkar för sportens bästa och välmående. Du arbetar för alla målgrupper: motionär, junior, elit, funktionär, förening och behöver bära med dig alla perspektiv i arbetet. 

Uppdraget sträcker sig över två år och innebär digitala möten cirka en gång i månaden, fysiska träffar en gång i kvartalet (ofta helg) samt löpande dialog med rörelsen i olika frågor via telefon eller mejl. Vänta inte, sök uppdraget redan idag! 

Mejla din intresseanmälan till valberedning@svemo.se 

Sista ansökningsdag är den 22 november. 

Har du frågor om uppdraget kan du höra av dig till trialsektionen: trial@svemo.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.