Nyheter från Trialsektionen

Trialsektionen har haft möte och här följer några utdrag ur protokollet.

European Games 2023
Trialsektionen diskuterade möjligheten till deltagande i European Games för 2023. Sektionen har påbörjat en process med mål att ha ett lag med till tävlingen.

Trialriksdag
Trialsektionen diskuterade förutsättningar och upplägg för trialriksdagen i Kinna den 13 november. Sektionen ser det som särskilt viktigt att det blir tydligt i inbjudan att alla medlemmar är välkomna.

Tävlingskalender 2022
Trialsektionen har nyligen tagit del av kalendrar för europeiska mästerskapstävlingar för 2022 och inväntar kalender för VM innan datum för SM kan beslutas. Sektionen gick igenom inkomna SM-ansökningar och beslutade att ha en preliminär kalender klar till trialriksdagen med tre tävlingar i östra och tre i västra. Lottning kommer ske på trialriksdagen mellan berörda klubbar.
Sektionen gick även igenom den planerade tävlingen för X-trial under SM-veckan i Piteå. Planerat datum är den 27 mars.

Kampanj
Kampanjen för nya sektionsledamöter har gått ut på Svemos kanaler under veckan. Det behöver komma in fler ledamöter till sektionen och kampanjen syftar
till att nå ett bredare fält.

Källa och protokollet i sin helhet: https://www.svemo.se/globalassets/svemo-forbundet/dokumentcenter/protokoll/trial/2021/protokolltrialnr08_2021-10-27.pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.