Uppdaterad VM kalender

2020 FIM Trial World Championships – Lazzate (ITA), Sunday 11 October 2020

Behovet av att anpassa sig till den pågående pandemin har tvingat FIM, de nationella förbunden och lokala arrangörer att revidera kalendern för VM kalendern 2021.

TrialGP i Tjeckien – ursprungligen planerad till Sokolov 5-6 juni – har ställts in, vilket innebär att mästerskapets inledande omgång för klasserna TrialGP, TrialGP Women, Trial2, Trial2 Women och Trial125 nu kommer starta med två tävlingsdagar i Tolmezzo i Italien den 11-13 juni.

Det kommer inte att finnas någon TrialE-klass på det italienska eventet, istället kommer deltagarna att gå med i de fem andra klasserna vid den andra omgången av serien – den franska deltävlingen – som nu har bekräftats till 2-4 juli på Charade.

Storbritanniens VM i Tong har skjutits upp till 8-10 oktober och den sista omgången av TrialGP Women och Trial2 Women-mästerskapen kommer att hållas på lördagen före FIM Trial des Nations som ska äga rum i Gouveia i Portugal i september 17-19.

För att kompensera för de inställda evenemangen i Japan och Tjeckien kommer det att bli tvådagars tävling vid varje omgång bortsett från det andra franska evenemanget i Cahors den 28-29 augusti, vilket innebär att det totala antalet deltävlingar uppgår till 11 för TrialGP och Trial2.

Alla datum, evenemang och eventuella närvaro av åskådare är föremål för utvecklingen av pandemin och godkännande av motsvarande regeringar och myndigheter.

Källa: https://trialgp.com/2021/04/01/hertz-fim-trial-world-championship-calendar-revised/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.