Trialnews rekommenderar

Såhär när vintern tagit grepp om hela vårt avlånga land och möjligheterna till körning är begränsade kan det vara intressant att lyssna på andra utövares syn på trial. Vill passa på att tipsa om den högst aktuella Trials Australia och deras podcast som är timslånga intervjuer med såväl förare som funktionärer.

https://podcasts.apple.com/se/podcast/trials-australia/id1493740840

Något som slagit mig är diskrepansen mellan förbund/regelskrivning kontra förare där det blir tydligare vartefter hur illa ställt det egentligen är med att sporten lider av flera olika regelverk och klassindelningar.. Någon som verkligen lyfter problematiken till ytan och uttrycker det klarsynt är James Dabill i sitt avsnitt E51 – James Dabill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.