Vertigo stänger verksamheten…

Från fabriken meddelar man idag att pga beslut från spanska myndigheter så måste all ”icke-kritisk” verksamhet upphöra för att försöka bromsa effekterna av Covid-19. Preliminärt gäller detta till och med den 14:e april och innebär att såväl produktion som eftermarknad står helt still.

Meddelandet i original:

Vertigo motors regrets to inform that the company has been forced to close it’s doors for business following a statement from the Spanish government. The statement is an order for all non-essential workers to stay at home for the next two weeks in an effort to halt the spread of the coronavirus and relieve pressure on the country’s overstretched hospitals.

Vertigo Motors, unfortunately are therefore unable to operate in any capacity & as a result all services including production, after sales & technical support are suspended.

We hope to be back to normal operations provisionally on the 14th of April. However we will keep you informed of any alterations to this date.

Vertigo motors would like to send it’s very best wishes to all of it’s customers & the entire Trials community at this extremely difficult time. We would also like to sincerely thank all the medical staff & professionals who are working tirelessly fighting this pandemic & saving lives world wide.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.