Bou skadad

Repsol Honda Teamföraren kommer att vara ur tävlingen under minst tre veckor efter en krasch igår i Le Mans som resulterade i tre kotfrakturer.

Toni Bou drabbades av en rejäl krasch på söndag kväll under X-Trial i Le Mans, Frankrike. Bou tog ett hårt slag mot ett betongelement, som fick honom tvingas överge tävlingen för en undersökning på Le Mans sjukhuset.

I dag, måndag, efter medicinska tester som utförs av lagets läkare Joaquim Terricabras på Consell Català de L’Esport och Creu Blanca Clinic i Barcelona, har det bekräftats att Toni Bou har drabbats av en fraktur på högra apophysis tvärs ländkotorna L2 -L3-L4.

Dr. Terricabras har rekommenderat vila från all idrottsverksamhet för Bou, som säger att utvecklingen av skadan kommer att diktera när Bou kan återvända till tävlandet, även om det är osannolikt någon gång under de kommande tre veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.